Special- en Forensic Services

Diensten

Special – en Forensic Services

Met decennia aan ervaring in financieel/administratief onderzoek is Ressenaar van Raad een onafhankelijk en professioneel bureau dat in de afgelopen jaren is ingeschakeld door een verscheidenheid aan opdrachtgevers. Denk aan Banken, RvC’s, aandeelhouders, bestuurders maar ook curatoren. Onze partners en medewerkers zijn goed opgeleide RA’s en RC’s of volgen de opleiding daartoe. Wij werken nauw samen met zelfstandige litigation advocaten wanneer het gaat om dossiervorming of om bouwstenen voor een lopende gerechtelijke procedure. Kenmerken van onze wijze van werken zijn doelgericht, efficiënt, correct en diskreet.

Als onafhankelijk bureau hanteren wij concurrerende tarieven, de doorlooptijd van opdrachtacceptatie tot eindrapportage is zo kort als verantwoord mogelijk is.

Special Services

Wij bieden onafhankelijke deskundigheid op het gebied van het samenstellen van een Data Room en het voorbereiden of uitvoeren van een Financial Due Diligence, voor kopers zowel als verkopers. Maar ook contractvorming bij overname of juist het analyseren van gerezen discussies na overname. In de praktijk treden wij ook op als bindend adviseur of arbiter.

Forensic Services

In het geval van vermoedens van financiële onregelmatigheden, kunnen wij deze verifiëren aan de hand van uw administratie, zowel hardcopy als digitaal. Wij analyseren uw data over zo nodig meerdere jaren, leggen onderlinge verbanden. Contracten en hun uitwerking of opvolging kunnen door ons worden onderzocht of gereconstrueerd. Geconstateerde onregelmatigheden worden gekwantificeerd en gepresenteerd. Eventuele verhaalsmogelijkheden worden door ons beoordeeld.